Jag vill göra beställning i webbutiken, men har inget kundnummer?

Senast ändrad 2020-09-22
Rösta här
  -

Fråga

Jag vill göra beställning i webbutiken, men har inget kundnummer?

Svar

Om du inte redan har en inloggning hos oss så måste du först skapa ett konto, det kan du göra här.
Där fyller du i de uppgifter vi behöver för att hantera din beställning. Om det redan finns ett kundnummer med det organisationsnummer du anger kommer vi att koppla ihop dig med det.

Du kan sedan följa din beställning genom Mina sidor. Tänk på att dina inloggningsuppgifter är personliga.

Du kan även handla som gäst mot kortbetalning eller Swish men du kan då inte följa ditt köp på mina sidor eller få köphistorik av oss.