Start Tjänster  
Search

Jag är framför allt intresserad av området Husbyggnad, hur kan jag anpassa tjänsten efter mina behov?

Senast ändrad 2018-02-06
Rösta här
  -  

Fråga

Jag är framför allt intresserad av området Husbyggnad, hur kan jag anpassa tjänsten efter mina behov? 


Svar

Omvärldsbevakning Online presenterar nyheterna och artiklarna som du vill ha dem. Du kan själv anpassa hur startsidans innehåll prioriteras. Genom att klicka på de bevakningsområden som är viktiga för dig, sorterar du också om ordningen på nyheterna och artiklarna som syns på startsidan.

Knapparna där du väljer område hittar du direkt under huvudmenyn "Visa filter".

  • Exempel: Du är intresserad av fackområdet Husbyggnad. Klicka på "Visa filter" och markera Husbyggnad och se hur ordningen på nyheterna ändras. Nu kommer alla artiklar och nyheter som är relevanta för området Husbyggnad att komma före andra.
  • Är du dessutom intresserad av Förvaltning? Inga problem, markera även knappen Förvaltning. Det som händer nu är att både artiklar relevanta för Husbyggnad och Förvaltning kommer att prioriteras framför andra artiklar.


Du behöver inte vara orolig över att du ska missa något, vi filtrerar inte bort något. Istället prioriterar du ordningen.

Vi väljer lösningen med prioritering framför filtrering av flera anledningar. Den viktigaste är att vi inte vill att du ska missa något som är av vikt för dig. En annan anledning är att vi är övertygade om att du som proffs i byggsverige kan göra ett bättre jobb om vi inte sätter skygglappar på dig. Du ska lätt kunna ta del av det som händer även inom andra fackområden än de du själv är aktiv inom.

Nog om prioriteringen? En sista sak bara: för att återställa en prioritering, avmarkera dina val så visas allting på nytt.