Kan jag prova AMA Online innan jag gör en beställning?

-

Fråga

Kan jag prova AMA Online innan jag gör en beställning?

Svar

Ja, du har möjlighet att prova onlinetjänsten under 14 dagar kostnadsfritt!

Du provar enkelt tjänsten via prova på knappen under respektive tjänsts artikelsida, här hittar du våra AMA online tjänster.

Med AMA som onlinetjänst får du snabb och smidig tillgång till allt du behöver:

-          Alla generationer av AMA, RA och MER
-          Hela AMA-nytt i digital form
-          Trafikverkets AMA-komplement
-          Möjlighet att skapa ditt personliga urval av AMA

All information är sökbar och du ser tydligt var informationen finns.

Vänligen notera att tjänsten slutar fungera efter 14 dagar – vill du då beställa tjänsten gör du det här eller kontaktar vår Kundservice.