Vad behöver jag för uppgifter för att logga in på AMA Beskrivningsverktyg?

Senast ändrad 2020-09-23
Rösta här
  -

Fråga

Vad behöver jag för uppgifter för att logga in på AMA Beskrivningsverktyg?

Svar

För att kunna logga in behöver du ha en aktiv licens på AMA Beskrivningsverktyg.

För att logga in behöver du ett användarnamn och ett lösenord. Användarnamnet är den e-postadress som du angav vid registrering på Mina sidor. Har du glömt ditt lösenord så kan du begära ett nytt här

Har du ingen aktiv licens på AMA Beskrivningsverktyg beställer du det enkelt här.