Sökord: prova

Kan jag prova en onlinetjänst innan jag köper den?

-

Fråga

Kan jag prova en onlinetjänst innan jag köper den?

Svar

Du kan beställa en prova på-licens för AMA, Omvärldsbevakning och Byggkatalogen som gäller i 14 dagar.

Under respektive tjänsts sida finns en Köp knapp och en Prova på. Klicka på prova på, är du inte inloggad eller inte har ett konto välj logga in alternativt skapa konto, sen bekräfta i popupfönstret genom att välja Starta.

Vänligen notera att tjänsten slutar fungera efter 14 dagar – vill du då köpa tjänsten gör du det här eller kontaktar Kundservice.

Obs, gäller endast för företagskunder ej för privatpersoner.